You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Hassaten, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, yönlü şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yanı aralık opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik kol ile elan kesif yararlanma sağlamlanabilir.

Gereç: Yangın kapılarında genellikle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Yangın kapımızdan birisi çetin açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu derunin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetıkeşik firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın direnci: Acil çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emin tahliyesini sağlamlamalıdır.

Yangın kapısında kilit ve karakol mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden Yangın Çıkış Kapısı önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal örutubet taşımakta olup maliyetten kısmak üzere antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak alan belirlenmelidir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel manzara anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya haklı birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin katkısızlıklı çkırmızıışması ve kapıyı son kapatması gerekir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Yangın anında kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla haklı orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması kucakin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Bu proje, külliyen yönetmeliğe munis şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı onayını alarak imalat işlemlemlerine sarrafiyelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz itimatlı bir düz yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle takkadak iletişime geçerek hizmetimizle ait detaylı veri alabilirsiniz.

Report this wiki page